Om oss

Bergmans Möbler är ett familjeföretag i Jönköping med över 55 år i branschen.

Om oss

Vi är en fullsortimentsbutik inom möbler och heminredning och våra nästan 2500 kvadratmeter på Herkulesvägen 8 i Jönköping erbjuder det mesta för ett komplett inrett hem. Vi strävar alltid efter att ha bra priser, hålla en hög service och ge våra kunder ett personligt bemötande. Företaget har 10 stycken anställda. 7 stycken arbetar i butiken, 1 ekonom och 2 stycken som arbetar med lager, utkörning och montering.

Stor erfarenhet

Vi som arbetar på Bergmans Möbler har många års erfarenhet av möbler. Många av oss har arbetat här i över 25 år. Vi törs våga säga att vi vid det här laget känner varandra och att vi är ett starkt sammansvetsat team. Vi tror det märks när du kommer och besöker oss.

Om vårt sortiment

Hemmet är inte endast en plats där vi äter och sover utan en plats där vi finner välbehag och inspiration i vardagen. Vi tror på mångfald och erbjuder ett brett sortiment för ett komplett inrett hem. Med vårt sortiment kan du möblera hemmets alla rum efter din egna personliga stil. Ett hem för fest, gemenskap, arbete och vila.

På vår hemsida visas ett urval av vårt sortiment. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt för eventuella skrivfel, konstruktions-och sortimentsförändringar eller andra förändringar i våra leverantörers sortiment.

Historik

Sjudolf Bergman startade Bergmans Möbler med egentligt startår 1966. Då med läge i närheten av Sofiakyrkan. Idag återfinns vi på Herkulesvägen 8, mitt emot ICA Maxi stormarknad.

Sedan starten har Bergmans Möbler utvecklats till en blomstrande verksamhet med hög professionalism och ett stort utbud av möbler och inredningsdetaljer.